keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Laantuva hysteria

Laura Närhen Mä annan sut pois on pitkään kärkkynyt single- ja radiolistojen paalupaikkaa, mutta on saanut parhaimmillaan tyytyä kummankin kakkossijaan. Vaikka biisi lopultakin nyt ohitti Music Control -radiolistalla Bruno Marsin Grenaden, uudeksi ykköseksi sen edelle kiilasi Panic! at the Discon The Ballad of Mona Lisa. Edellinen närhihitti Tämä on totta jäi myös singletilaston kakkoseksi, mutta radiosoiton kärjessä se vietti monta viikkoa.

Enteileekö se jotain, että albumin ilmestyttyä Anna Abreun Hysteria romahti radiolistan 16. sijalta 37:nneksi? Ainakaan minä en pidä Rushia mitenkään automaattisena listaykkösenä, vaikka mediapohjustus kasvoi muhkeaksi – ”päivässä platinaa” -otsikoita ei ole vielä näkynyt. Tosin single- ja albumimenestys eivät aina korreloi: Haloo Helsinki! jäi kolmosalbumillaan selvästi edellisten listasijoista, mutta Maailman toisella puolen on bändin isoin hitti sekä myynnissä (11) että radiosoitossa (9).

1 kommentti:

  1. Maailman toisella puolen on muistaakseni myös ensimmäinen HH-biisi, joka nousi myös Novan soittolistalle, eli nousua luultavasti vielä luvassa tuosta.

    VastaaPoista