tiistai 8. helmikuuta 2011

Viisi ykköstä seitsemästä

Ehkä vähän tylsää kertoa aina samasta albumista, mutta kun siitä riittää kerrottavaa – ja sillä saa kommentteja. Aivan: Jenni Vartiaisen Seili saavutti taas virstanpylvään, kun sen neljäs lohkaisu Duran Duran hypähti selvällä erolla Music Control -radiolistan ykköseksi. Vartiaisen peräkkäiset soolosinglet ovat keränneet sijoitussarjan 1–1–2–1–8–1–1, ja Seiliä ennen vain kahdelta albumilta on löytynyt kolme radioykköstä. Ne ovat Anastacian Anastacia ja Cherin Believe.

Missä muruseni on roikkuu yhä kolmantena, mikä pani tutkimaan yksittäisten radioiden painotuksia kahden hitin välillä. Duran Durania kannattavat Nova, NRJ ja The Voice, ja Murusen puolta pitävät Aalto, Iskelmä sekä Yle X, joka poimi biisit rotaatioonsa eri järjestyksessä kuin muut. Vaa’ankielenä taiteilee Suomipop, joka soitti kumpaakin kappaletta menneen viikon aikana 18 kertaa.

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida tähän "rajoitetusta" Seilin vinyylipainoksesta. Uutisten mukaanhan se myytiin loppuun, mutta vinyyleitä näkyy monessa kaupoissa edelleen. Eli tais olla taas pikkasen harhaanjohtavaa mainontaa tuo rajoitettu painos...
  Jennin tiimi osaa tämän tehokkaan markkinoinnin!

  VastaaPoista
 2. Pientä pilkunviilausta vaan, mutta eikös sinkkuja ole tullut virallisesti kahdeksan + epävirallinen Malja josta tehtiin vain musiikkivideo? Tunnoton, Ihmisten edessä, Toinen, Mustaa kahvia, En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin, Missä muruseni on ja nyt Duran Duran?

  VastaaPoista
 3. Muotoilin lauseen puutteellisesti, toki minä Tunnottoman muistan. Lisäsin tekstiin sanan peräkkäiset.

  VastaaPoista
 4. Nousiko "Tunnoton" olleenkaan radiolistalle vai oliko "Ihmisten edessä" eka radiohitti, aivan kuin singlelistalla

  VastaaPoista