maanantai 15. syyskuuta 2008

Hitit 2008 – tähän asti

Ihan vain mielijohteesta julkaisen väliaikatiedon tämän vuoden suurimmista single- ja radiohiteistä. Tämä jääköön ainoaksi sellaiseksi, sillä tilanne ei muutu loppuvuonna läheskään niin radikaalisti kuin albumipuolella, jossa myyntimäärät moninkertaistuvat joulua lähestyttäessä. Biiseille on laskettu radiopisteitä niin kauan kuin ne ovat pysyneet Music Controlin Top 40:ssä. Latauspisteissä rajana on Top 30, koska sen alapuolista myyntiä ei huomioida virallisella singlelistalla.

Single/latausmyynti
1. Madonna featuring Justin Timberlake: 4 MINUTES
2. Chisu: MUN KOTI EI OO TÄÄLLÄ
3. Apulanta: PAHA IHMINEN (Kesä ep)
4. Cheek: LIEKEISSÄ
5. Kat Deluna featuring Busta Rhymes: RUN THE SHOW
6. Risto Räppääjä: EI HASSUMPAA
7. Teräsbetoni: MISSÄ MIEHET RATSASTAA
8. Duffy: MERCY
9. Lauri Tähkä & Elonkerjuu: PAUHAAVA SYDÄN
10. Norlan "El Misionario": SAUNA CALIENTE

Kymmenen parhaan joukkoon on selvinnyt kaksi biisiä pelkällä fyysisellä myynnillä (Ei hassumpaa ja Sauna caliente). Saapa nähdä, millaisia merkintöjä sauna-Norlanin juuri julkaistu albumi kerää, jos minkäänlaisia.

Radiosoitto (Music Control)
1. Vincent: MISS BLUE
2. Madonna featuring Justin Timberlake: 4 MINUTES
3. Jenni Vartiainen: TOINEN
4. Lauri Tähkä & Elonkerjuu: PAUHAAVA SYDÄN
5. Apulanta: PAHA IHMINEN
6. Paramore: CRUSHCRUSHCRUSH
7. 3 Doors Down: IT'S NOT MY TIME
8. Negative: WON'T LET GO
9. Kelly Rowland: WORK
10. Mariko: UNSTOPPABLE

Aika yllättävä tekijä esti Madonnan tuplajohdon – Miss Blue näet kävi korkeimmillaan vain listan viidentenä. Muuten tähän on vaikea sanoa mitään, kun ei valtaosaa tilastoon eniten vaikuttavista radioasemista ikinä kuuntele. Hyvin tasainen pistetilanne myyntiin verrattuna.

1 kommentti:

  1. Yhhyh molemmista listoista reaktiona. Ei siksi, että biisit olisivat (ainakaan kaikki) kamalia, vaan se toisto, se toisto. Listahittiys pilaa kappaleen. Radionkuuntelija kyllästetään Apulannan Pahalla ihmisellä ja kyllästetty alkaa inhota koko kappaletta, vaikka aluksi pitikin siitä.

    VastaaPoista