lauantai 3. helmikuuta 2024

Radiohittiyttä odotellessa

On toki nähty ennenkin, että Spotifyn viikkotilastossa ja virallisella singlelistalla on eri ykköset. Nyt voittotaistelun väliin on saatu mahtumaan kunnon haamuraja: Anin Jos puhutaan totta keräsi 1.009.970 ja singlekärkisijan säilyttänyt Mirellan Timanttei 993.093 kuuntelua. Vaikka on hyvin harvinaista, että miljoonarajan puhkaisija jää vaille singleykkösen titteliä, viime vuonna Shrtyn Pariisin kevät sai kokea sen Käärijän takana.

Suosiostaan huolimatta Mirella ei ole vielä kiivennyt radiolistalla 27. sijaa ylemmäs, mutta viime päivinä Timanttei on alkanut soida nuorisotaajuuksien lisäksi Suomipopilla. Ani pääsi niin ikään aikoinaan Suomipop-rotaatioon ja radiolistan 15:nneksi vierailtuaan Evelinan hitillä Me ei kuuluta toisillemme, joten uutuusbiisillä on omat saumansa läpimurtoon.

Viime kuukausinahan muutama striimiräppäri on rikkonut lasikaton (radiolistan Top 20 -rajan) ilman Vain elämää -taustaa: Gettomasan Jälkeekään eteni 19:nneksi, Iben Blondina 14:nneksi ja Hugon & Costin Taulut 11:nneksi. Kukaan noista ei kuitenkaan ole murtanut Novan, Iskelmän tai Suomipopin muuria. Toisin kuin vaikka Elastinen, joka hiljattain nettosi viidennen radioykkösensä Pimee-kappaleella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti