maanantai 4. heinäkuuta 2022

10 x ram + 10 x pam

Bessin Ram pam pam vietti kymmenen viikkoa striimi/singlelistan ykkösenä, ja nyt on menossa kymmenes viikko myös radiolistan kärjessä. Ei tule mieleen toista samanveroista yhdistelmää – esimerkiksi Hei rakas sai kymmenen radioykkösviikkoa, mutta jäi striimeissä yhdeksään. Yhteissumma 20 on kyllä saavutettu, Despacito 13s + 7r ja Epäröimättä hetkeekään 3s + 21r, mutta nyt ei haeta sitä.

Valtakausi radiossa näyttää jatkuvan vielä tovin, sillä impact-ero kakkoseen on jo pitkään ollut ylivoimainen, viime viikollakin 62 prosenttia. Tämä johtuu vastuksen heikkoudesta. Löysin vain kaksi aiempaa listaa, joissa kakkossija on saavutettu matalammilla impacteilla kuin Harry Stylesin As It Was nyt.

Vaikka luulisi, että näin hiljaisessa tilanteessa radiot takertuisivat varmoihin nimiin, onkin nähty vastoinkäymisiä. Lauri Tähkän Nukkuvat aamut eteni muutama viikko sitten ihan normaalisykkeellä kolmanneksi, mutta on nyt romahtanut 93:nneksi. Seitsemäntenä käynyt Elastisen Hetken tässä kaikes on järkee on ulkona listalta. Kumpikin palannee joskus kärkitaistoon – ehkä vasta ensi vuonna? Todennäköisesti merkittävä osa vuoden 2023 soitetuimmista radiohiteistä nimittäin on jo julkaistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti