sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Albumilista 46/2016

Viikon uutuuksia etukäteen tutkiessa vahvimmilta vaikuttivat edellisellä albumillaan kahdeksan ykkösviikkoa kerännyt Erin ja Tähdet tähdet -ohjelmassa laulutaidoillaan yllättänyt Arttu Wiskari. Mutta eihän heitä näy edes 10 parhaan joukossa.

Albumit
 1.  (1)  Vain elämää kausi 5, ensimmäinen kattaus
 2.  (3)  Vain elämää kausi 5, toinen kattaus
 3.  (–)  In Flames: Battles
 4.  (2)  Kaija Koo: Sinun naisesi
 5.  (4)  Sanni: Sanni

In Flames ei toki yllätä korkeimpana debyyttinä, koska toissavuotinen albumi ylsi ykköseksi ja Top 5 -sijoituksia ruotsalaisilla on jo kuusi. Ehkä pronssisija on jopa pettymys jollekulle?

 8. (39)  Leonard Cohen: You Want It Darker
11.  (–)  Erin: Seliseli
14.  (–)  Arttu Wiskari: IV
23.  (–)  Lauri Tähkä: Polttavimmat
25.  (–)  Sting: 57th & 9th

Erinin ja Artun sijoituksia voi kai seliselitellä sillä, että maistiaissinkut eivät juuri kelvanneet striimaajille, vaikka radiot tykkäsivät. Vanhan levy-yhtiön kokoelma hyödyntää Lauri Tähkän korkeaa profiilia – kuka vielä muistaa, että Tähkän ja Elonkerjuun hittilajitelma kantoi nimeä Kirkkahimmat? Stingin paluu lähelle varhaisuran soundeja ei tuonut piristysruisketta listasijoihin.
    n uraboksi jäi yhteen listaviikkoon, mutta vielä yllättävämpi oli Bon Jovin katoaminen sijalta 10. Suvi Teräsniskan ja Jarkko Aholan joululevyt siirrettiin päälistalta midpriceen, jossa ne touhusivat viimekin vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti