sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Albumilista 44/2016

Torstain postauksen kommenteissa mietittiin, josko alhaiset Vain elämää -sijoitukset johtuisivat siitä, että kyseenalaisesti tulkitun pykälän takia biisien striimauksia ei huomioitaisi lainkaan albumilistalla. Ihan kuin nyt tulkintaa olisi tarkistettu, koska kolme viikkoa markkinoilla ollut ykkösosa eteni kovassa kilpailutilanteessa kuutossijalta kärkeen.

ALBUMIT
 1.  (6)  Vain elämää kausi 5, ensimmäinen kattaus
 2.  (–)  Vain elämää kausi 5, toinen kattaus
 3.  (–)  Evelina: 24K
 4.  (2)  Sanni: Sanni
 5.  (–)  Waltteri Torikka: Rakkaus

Evelinan kolmossija tietää sitä, että ainoa tänä vuonna debyyttialbumillaan ykköseksi mennyt esittäjä on yhä Roope Salminen & Koirat. Toisen Top 5 -sijoituksensa netonnut Waltteri Torikka kerää suoratoistoa niin heikosti, että ensi viikon alamäki voi olla jyrkkä.

 7. (re)  Sia: This Is Acting
10.  (–)  Avenged Sevenfold: The Stage
18.  (–)  Testament: Brotherhood of the Snake
20.  (–)  Tove Lo: Lady Wood
23.  (–)  Tre-funk III: Planeetta Funk
27.  (–)  Teksti-tv 666: 1, 2, 3
48.  (–)  James Arthur: Back from the Edge

Muun muassa radioykkösen The Greatest sisältävä uusi painos heitti Sian This Is Actingin sivuttuihin ennätyskorkeuksiin. Helpompana sesonkina kahdesti listakärkeen päässeen Avenged Sevenfoldin eväät riittivät nyt vain kymmenenneksi, mutta Tove Lo nappasi parhaan sijansa. Tre-funk III koostuu tutu(hko)ista tamperelaisrappareista.

1 kommentti:

  1. Sian striimien laskennassa taitaa olla jotain ongelmaa. Viime viikolla ihmettelin sitä, että This Is Acting putosi pois, vaikka uuden painoksen olisi pitänyt vaikuttaa jo tuohon listaan (The Greatest oli viikon striimauslistan kahdeksas ja Move Your Bodyn remix ilmestymisestään lähtien Spotifyn top 60 -sijoilla). Nyt albumi on oikealla paikallaan, mutta striimauslistan seitsemäntenä oleva The Greatest kadonnut "singlelistalta".

    VastaaPoista