sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Tupla-Alma

Viimekertaisessa hittivuosilistassa ei näkynyt englanninkielisiä suomalaisbiisejä 64. sijaa ylempänä, mutta tänä vuonna on toivoa paremmasta. Muutaman viikon tunnustelun jälkeen Alman Karma on laajassa nousussa: striimaus 17–9, lataus 26–5, radiosoitossakin ylittyi Top 20 -kynnys. Etenemistä säestää Alman lauluosuus Felix Jaehnin uudella Bonfire-sinkulla, jolla näyttää olevat eväät yhtä korkealle. Se on Saksassakin jo Spotify-listan 16:s.

Lähes kahdeksan (!) vuoden tauon jälkeen Katy Perry on Suomen lataus/myyntilistan kärjessä julkaistuaan olympiakisojen kunniaksi Rise-singlen. Se edellinen ykkönen oli Hot n Cold. Vuosikymmenen parhaassa vauhdissaan on niin ikään Laura Voutilainen, jonka radio/lataushitti Miks ei tekee nyt tulosta myös nuorisovoittoisella striimilistalla. Päiväraportit enteilevät, että 13. sijalta kohotaan vielä monta pykälää.

Albumitilasto on jopa heinäkuiseksi esitykseksi todella staattinen. Kun kuitenkin re-entryjä kuplii esiin joka viikko, olisi kiva nähdä pulpahtajana myös jokin sellainen äänite, joka ei tuoreeltaan ylittänyt Top 50 -rajaa. Sen verran sentään on huomioitavaa, että Selena Gomezin Revival on 24. viikollaan ekaa kertaa 20 kulutetuimman joukossa (23–19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti