perjantai 6. toukokuuta 2016

Ei soiteta Suomea kuntoon

Kun biisi tekee poikkeuksellisen korkean debyytin radiolistalla, sitä yleensä seuraa selvä notkahdus. Lokakuussa J. Karjalaisen Stindebinde nousi suoraan kakkoseksi, mutta menetti pisteistään 29 prosenttia seuraavalla viikolla. Viime listan ykkösenä debytoinut Lauri Tähkän Morsian tuli myös tänään alas 21 prosenttia kolmossijalle. Täten Antti Tuiskulle aukesi sauma uransa ekaan paalupaikkaan neljän kakkoshitin jälkeen. Uusi ykkönen on siis Pyydä multa anteeks kunnolla.

Tuiskulla on tuoreempikin single Suurin fani, joka edeltäjänsä myötätuulen takia joutuu kärkkymään sijalla 58 – radioiden soittolistoillehan vain aniharvoin mahtuu yhtäaikaisia biisejä samalta artistilta. Elastisen tv-projektissakin kaikki airplay-huomio on keskittynyt Johanna Kurkela -yhteistyöhön Oota mua, joka eteni jo nelossijalle. Edelleen suoratoistossa mielin määrin jyräävää Petri Nygårdia on turha hakea Top 100:sta. Biisit.info on rekisteröinyt panolaululle yhteensä vain kaksi soittokertaa 22 asemalta.

Tällä viikolla ei nähty näyttäviä sisääntuloja – vauhdikkaimmin Top 40 -rajan ylitti striimilistan kärkipäästä tuttu Sex (52–26). Siinä kollaboroivat kalifornialaiskolmikko Cheat Codes ja hämmentävästi vaikkakin maantieteellisesti oikein nimetty Kris Kross Amsterdam. Yhteys 90-luvun tenavarapduoon syntyi kuulemma siitä, että alkujaan Huismanin dj-veljekset järjestivät Kris Kross -nimisiä ysäribileitä ja nousivat niistä kuuluisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti