sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Meillä ei elvistellä

Ensin tulee päivä, sitten ilta. Muutoin on vaikea järkeillä Vain elämää -albumien järjestystä listalla. Paitsi siten, että Antti Tuiskun Sata salamaa on sisällytetty päivä-levylle, vaikka esitettiin ohjelmassa illalla. Sarjan toinen megahitti, myös illalla esitetty Ville Gallen ja Sannin Lähtisitkö ehti debytoida radiolistalla vasta 45:ntenä. Muista albumien myötä irti päässeistä raidoista sadan joukossa näkyy vain Radio Suomen ahkerasti soittama Pave Maijasen Milla (#89). Sata salamaa eteni kakkoseksi.

Isänpäivähyöty näkyy ilmeisimmin Kari Tapio -kokoelman nousussa (15–6). Liveaineistolla täydennetty painos uusimmasta Nightwishistä palasi 11:nneksi. Taikakuun Virta (#15) ei viitanne Olaviin – bändin eka lista-albumi 15 vuotta sittenhän oli nimeltään Kuin Olavi Virta. Gasellit (#19) lipsui muutaman sijan edellisestä yrityksestään, ja Saimaa ylsi 21:nneksi ilman Pepe Willbergiä.

Petri Laaksosen ja Def Leppardin ensimmäiset 2010-luvun tilastomerkinnät ovat 29 ja 32. Jos kuuden albumin pakettia Long Play Collection (#20) voi pitää kokoelmana, se on jo kahdeksas listalle päätynyt Hurriganes-sellainen. Sen sijaan brittilistan ykköseksi syyhkinyt Elvis Presley -orkestraatio If I Can Dream ei löytänyt tietään 50:n joukkoon eikä myöskään tv-mainoskampanjalla pönkitetty talent-kvartetti Jack Pack.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti