sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kuuntelisitko

Ensi viikolla albumilistalle jyrää taas korkeaprofiilisia äänitteitä, mutta tämä viikko oli kotimaisessa julkaisukartassa outo väliinputoaja – korkein suomalainen debyytti Club for Five on vasta sijalla 45. Pelastus tuli Australiasta, kun 5 Seconds of Summerin kakkosalbumi ilmaantui seitsemänneksi; sekin kyllä jäi viimevuotisesta edeltäjästään kolmen askelman päähän.

Seuraavaan tilastoon odotellaan ensisijaisesti Vain elämää -kaksikkoa, jonka yksittäisraitojen mieluisuutta on voinut pari päivää seurata Spotifyn päivälistalla. Ville Gallen ja Sannin Lähtisitkö ehti jo ykköseksi ja Antti Tuiskun Pojat kuudenneksi. Juuri Tuiskun kohdalla näkee, että ainakin viikonloppuna suositaan uptempo-materiaalia – kehuttu slovari Elämän nälkä ei mahdu edes Top 50:een.

Sannin alkuperäinen Pojat ei keväällä ilmestyessään juuri listoilla juhlinut, mutta debytoi perjantaina latauslistan 13:ntena. Kärkiviisikon neljästä uutuudesta yhdelläkään ei ole yhteyttä tämänvuotiseen Vain elämäähän, mutta yksi niistä (#4) on viime vuonna esiintyneen Vesalan varsinainen sooloavaus Tequila. Se debytoi myös ns. singlelistan neljäntenä ja radiolistan 24:ntenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti