tiistai 17. maaliskuuta 2015

Soittakaa edes kerran

Vaikka Sannin 2080-luvulla jatkaa radiolistan kärjessä, toista vuotta jatkunut kotimainen ykköshegemonia natisee liitoksissaan. Kärkikymmenikössä on jo viisi ulkomaista hittiä (sijat 2, 3, 5, 8 ja 10), kun Omin Cheerleader loikkasi 22. sijalta kymmenenneksi. On muuten jamaikalaisen artistin paras radiosija 2000-luvulla – samaan ylsivät Shaggy vuonna 2001 ja Brick & Lace 2007.

Sannin tueksi toki rientää suomalaisiakin yrittäjiä. Ahkera tv-näyttäytyjä Krista Siegfrids on yllättäen saamassa jonkinlaisen hitin, sillä On & Off nousi 31. sijalta 16:nneksi. Jopa menestyspaineita voisi osoittaa korkeimmille uutuuksille, jotka ovat Anssi Kelan Nostalgia (#31) ja Stigin Lupasit et kelpaan näin (#34). Stigin Roy Orbison viihtyy yhä kymmenen soitetuimman joukossa.

Top 100:sta ei kuitenkaan löydy Mikael Gabrielin ja Diandran singleä Viimeisen kerran, joka on ehtinyt jo singlelistan neloseksi ja latauslistan kuutoseksi. Kummankaan artistin välit maamme radioasemiin eivät ole ennätyslämpimät, mutta Gabrielin Älä herätä mua unesta soi vuodenvaihteessa sentään sijan 18 edestä. Soittakaa edes sen viimeisen kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti