perjantai 13. maaliskuuta 2015

Säilyvätkö Madonnan kasvot?


Edellisen postin kommenteista saattoi joku huomata, että viikon radiolista on herättänyt kummastusta. Jopa niin, ettei tekisi mieli kommentoida sitä, ennen kuin on nähnyt seuraavan listan. Kiitos ei ole kirosana valahti kärjestä 21:nneksi ja sitä edeltänyt ykkönen Copacabana ja Ipanema sijalle 46. Vastaavasti Sinä ansaitset kultaa elpyi 36. sijalta neljänneksi.

Viallinen tai ei, tosiasia on se, että Top 100 -radiolistalta ei tälläkään viikolla löydy tilaa Madonnalle. Vaikka menestyi verrattain vaisusti, edelliseltä MDNA-albumilta lohkesi vielä kaksi merkittävää radiohittiä. Aikuiselle ulkomaiselle musalle on vähemmän ulostuloväyliä kuin ennen – Radio Suomikin poimi soittolistalleen Living for Love -singlen sijasta Devil Prayn. LfL näyttää floppaavan yleismaailmallisesti miltei kaikissa mittausjärjestelmissä.

Rebel Heart -albumin enteet ovat selvästi lohdullisemmat, jos Rumban listan kolmossijasta voi päätellä jotakin. USA:ssa ja Britanniassa kamppaillaan paalupaikasta, Ruotsissa debytoitiin lyhyellä myyntiajalla kymmenentenä. True Bluesta eli vuodesta 1986 lähtien Madonnan kaikki studioalbumit ovat saavuttaneet Suomessa joko ykkös- tai kakkossijan. Katkeaako putki?

1 kommentti:

  1. Ei se sitten katkennut. Onneksi rouva sai aikaan paremman levyn kuin MDNA.

    VastaaPoista