tiistai 13. tammikuuta 2015

Rinnalle ja ohi

Radiolistan korkein uutuus 20:ntenä on ennakoidusti Elastisen keväistä albumia pohjustava Eteen ja ylös. Se ei katkaise miehen Vain elämää -hittien liitoa kovinkaan korkealta, sillä Naurava kulkuri ja Peggy olivat jo viime viikolla kadonneet Top 20:stä. Spotifyssa Eteen ja ylös ehti viime viikon kuunnelluimmaksi biisiksi.

Jenni Vartiainen lopetti jossittelut ja eteni viime viikon tasatilanteesta selvähkösti listahuipulle. Minä sinua vaan on siis ennätyksellinen viides Terra-albumin radioykkönen. Kärkikymmenikön saavutti myös Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa (#8), josta on kasvanut ennakoimani aito hitti. Se pärjää suoratoistovetoisella singlelistallakin ja lienee pääsyy siihen, että Rakkaudella merkitty mies -albumi kykeni joulumarkkinoilla palaamaan Top 20:n alapuolelta kymmenen sakkiin.

Keväällä 40 täyttävä Enrique Iglesias on sahaavalla urallaan harvoin saanut Suomessa peräkkäisiä/lähekkäisiä hittejä, mutta Bailandon jatkoksi Let Me Be Your Lover kiipesi nyt radiolistalla lupaavasti 43-21. Vuoden ensimmäiseksi kotimaiseksi listatulokkaaksi ilmoittautuu Elias Kaskinen & Päivän sankarit (Aina minä jään 41-24), joka saa vastakaikua Nova-Iskelmä-akselilta.

1 kommentti: