torstai 29. tammikuuta 2015

Pitkiä ja pitkiä taukoja


Rihanna julkaisi vuoden välein niin monta, niin hittipitoista albumia, että syksystä 2012 jatkunut levytystauko on tuntunut pitkältä – siitäkin huolimatta, että nainen muistutti olemassaolostaan muiden singleillä (Eminemin Monster, 2013 ja Shakiran Can’t Remember to Forget You, 2014).

Nyt paluulevyä alustava Four Five Seconds debytoi latauslistan kuudentena. Se varsin todennäköisesti roikkuu kuvioissa pitempään kuin sillä vierailevien Kanye Westin ja Paul McCartneyn keskinäinen biisi Only One, joka hiljattain teki pikavisiitin saman tilaston kahdeksanneksi. Vierailut mukaanlukien Rihanna on vajaassa vuosikymmenessä ehtinyt näyttäytyä 31 kertaa Suomen hittilistoilla.

Vaikka McCartney pysyi kauan poissa listoilta, häntä vanhempi herra pisti paljon paremmaksi. Giorgio Moroder on ollut kosolti esillä muun muassa Daft Punk -yhteistyönsä takia, mutta omissa nimissään hänen tähän asti tuorein listamerkintänsä oli vuodelta 1973 (Lonely Lovers Symphony). Kylie Minoguen laulama Right Here, Right Now ilmaantui latauslistan 17:nneksi. Toivottavasti albumi 74 Is the New 24 saadaan pian pihalle – 26. huhtikuuta Moroder näet täyttää jo 75.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti