maanantai 13. syyskuuta 2010

Kesä ohi, Suvi ei

Viikon myyntikokelaista vahvimmat lähtökohdat on Suvi Teräsniskan kolmannella albumilla Rakkaus päällemme sataa ja Olli Lindholmin toisella soololla Maailma on kaunis. Kilpa-asetelmaa voi pitää mielenkiintoisena, koska ”Summer Steelneck” pääsi bisnekseen mukaan Lindholmin avulla, n taustalaulajana. Vaikka yli puolta nuoremmalleen häviäisikin, Olli taatusti parantaa kymmenen vuoden takaisesta esikoissoolostaan Voima, jonka korkeimmaksi listasijaksi jäi 30.

Jos Teräsniska menee torstaina kärkeen, hän täydentää Warner Musicin kotimaisten naisartistien tämänvuotisen ykkössuoran – paalupaikalla kun on jo nähty Chisu, Johanna Kurkela, Jenni Vartiainen ja Maija Vilkkumaa. Mitalikorokkeelle ovat yltäneet myös Anna Eriksson, Laura Närhi ja (kröhöm) Marja Tyrni. Eikä Teräsniskan omastakaan prenikasta ole pitkää aikaa, kolmossija irtosi viimevuotisella joululevyllä. Esikoisalbumin lähes 30-tuhantiseksi raportoitu menekki taisi suurelta osin kertyä midprice-hintaluokassa – parhaaksi virallisen listan sijaksi merkittiin 11.

2 kommenttia:

  1. Tää nyt ei liity tähän kirjoittamaasi blogimerkintään juuri mitenkään, mutta täytyy sanoa, että tämä on koskaan löytämäni mielenkiintoisin blogi. Ainoa blogi, jota yleensäkään luen, ja jossa vierailen oikeastaan päivittäin. Kiitos tästä.

    Kirjoituksiasi on mukava lueskella, varsinkin kun itsekin seuraan viikottain myyntilistat, radioiden soittolistoja jne. - aiheesta kiinnostuneena siis.

    VastaaPoista