tiistai 9. helmikuuta 2010

Meillä ei rähistä

Rähinä Recordsin hitit eivät olleet mukana esiohjelmoituihin ääninäytteisiin perustuvassa Music Control -radiolistassa, kunnes viime vuonna Cheekin Jos mä oisin sä ilmaantui Top 20:n alapuolelle monta viikkoa julkaisunsa jälkeen. Kuinka käy Fintelligens-sinkun Mikä boogie? Ainakaan tämänpäiväisessä tilastossa sitä ei näy, vaikka olettaa sopisi.

Mikä boogie on singlelistan ja Discopressin discolistan ykkösenä, ja nuorisoradiot tuntuvat tarttuneen siihen ahneesti. Youtube-videolle on kertynyt parissa viikossa 75.000 katselukertaa. Ensi viikolla ilmestyvä albumi tarjonnee siis kunnon vastuksen muille lähipäivien koville kotimaisille (mm. HIM, Stamina, Ismo Alanko). Fintelligens ei ole koskaan päässyt albumilistamme kärkeen, vaikka sillä on kolme sinkkuykköstä.

Jenni Vartiainen ei kärsi käynnistysvaikeuksista, vaan En haluu kuolla tänä yönä debytoi radiolistalla seitsemäntenä. Kovasta yllätyksestä ei voi puhua, sillä yli kaksivuotias Ihmisten edessä roikkuu edelleen sijalla 41. Poets of the Fallin neljättä albumia pohjustava Dreaming Wide Awake harppasi myös tutun oloisesti 39. sijalta 16:nneksi.

1 kommentti:

  1. Lähti tosiaan mielenkiintoinen viikko käyntiin. Ykkönen lienee Stam1na. HIM voittanee Alangon, mutta parantaako Mikael Konttinen edellistä sijoitustaan.

    VastaaPoista