torstai 5. marraskuuta 2009

Joku raja juhlimisellakin

Syksyn levyhyöky ei ole edelleenkään tuonut mukanaan yhtään hittiä, joka jaksaisi syrjäyttää Madonnan Celebrationin Music Control -radiolistan huipulta. Yläpäässä on suoranainen tyhjiö, jonka ansiosta jo pitkään tilaston alasijoja seilanneet Billy Talentin Rusted from the Rain ja Anna Abreun Music Everywhere imeytyivät yhtäkkiä kärkikymmenikköön. Mariah Careyn I Want to Know What Love Is on päässyt 19:nneksi pelkästään Radio Novan soitoilla.

Celebrationin ja Music Everywheren lisäksi radio- ja singlelistojen Top 10:ssä on vain yksi yhteinen biisi, Robbie Williamsin Bodies. The Baseballsin sinkkuykkönen Umbrella näyttäisi havahduttaneen radioasemat vasta nyt (nousua 55–22), mutta Radio Suomi veivasi sitä ahkerahkosti jo heinäkuussa, jolloin saksalaistrio vielä menestyi kotimaansakin albumilistoilla (korkein sija 6). Toukokuussa julkaistu Strike! on ehtinyt jo pudota Top 100:sta.

Jos ei kestä kuunnella hittiradioita kuin pieninä annoksina, torstai-ilta on oiva aika päivittää korvansa menestysmusiikin suhteen. The Voice soittaa latauslistaa klo 18–20 ja Radio Nova radiolistaa heti perään 20–22. Kumpaakin ohjelmaa voi nykykriteereillä jopa kutsua toimitetuksi kokonaisuudeksi, asialla Kristiina Komulainen ja Salsa Sinisalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti