torstai 3. huhtikuuta 2014

Upouus lovelyys


Jukka Poika ja Nopsajalka olivat tunnetusti kauan sitten bändikavereita sekä Soul Captain Bandin että Kapteeni Ä-nen riveissä. Yhtä tunnetusti Jukka Poika jatkoi suurempaan kuuluisuuteen ja kansansuosioon ja on albumimenekissä yhä edellä. Vaikka Kokoelma-kokoelman kuutossija oli Vain elämää -nosteeseen suhteutettuna pettymys, se oli silti jotain muuta kuin Nopsajalan Sun-albumin tämänviikkoinen 20. sija.

Entäpä hittipuolella? Nopsajalan Lupaan olla eteni tänään latauslistan ykköseksi komeiltuaan jo aiemmin Spotify-soittojen kolmosena ja radiolistan yhdeksäntenä. Aika jyräävää. Jukka Poika ei ole kokenut likikään vastaavaa sitten... niin, sitten Älä tyri nyt -hitin. Siideripissis jäi listoilla melkoiseksi sihahdukseksi, eivätkä kokoelmaa pohjustaneet Laineet ja Pelimies edes sihahtaneet. Okei, Cheekin siivellä oli hyvä kiivetä viime kesänä ykköseksi (Jossu).

Tarkoitan vain sanoa, ettei kannata ihmetellä, jos tänään 23:ntena debytoinut Brand new ihanuus ei lähde lataus- tai muilla listoilla huimaan liitoon. Pohjalla on monta peräkkäistä hutia, kun laskee mukaan myös Vain elämää -coverien maltillisen vastaanoton. Radiolistalle tuo tulevan albumin maistiainen ilmaantui suoraan 45:nneksi, mikä vaikuttaa sentään melko lupaavalta. (Miksi muuten nimeä ei kirjoiteta Brand new ihanews, kun ääntämys on sentapainen?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti