sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Seurapiiri pyörii

Nyt kolisee, eli albumillinen rappareiden versioita J. Karjalaisen viimevuotisen levyn kappaleista, on nin omanlaisensa äänite, että on vaikea hakea kategorioita, joissa se olisi alansa ensimmäinen listaykkönen ja joissa se ei olisi. Yksi sen esiintyjistä eli Stepa debytoi samaan aikaan omalla albumillaan viitosena, mikä myös on vähintäänkin harvinainen temppu. Stepan tähän asti paras numero oli 22.

Albumilistamme 48-vuotisesta esittäjäkaartista löytyy kolme nimeä, joihin sisältyy sana society. Melkoinen sattuma, että kaksi niistä debytoi yhtä aikaa sijoilla 6 ja 12, suomalainen Lost Society ja amerikkalainen Black Label Society. Kumpikin on päässyt mukaan jo aiemmin ja kohensi ennätystään, Black Label vain yhdellä mutta Lost peräti 19 pykälällä. (Se kolmas muuten on vuonna 2007 pikaisesti tilastoitunut Underwater Sleeping Society.)

Sijalla 22 näyttäytyy ensikertalaisena 66-vuotias levybisnesveteraani Gugi, joka 1960-luvulla nettosi pari pikkuhittiä Topmostin jäsenenä. 34:ntenä jatkuu Radiopuhelimet-katalogin tilastollinen täydentyminen: vuoden 2000 Oulu on kaupungin nimi on lopultakin listalevy. Vain elämää -kakkoskauden äänitteet siirrettiin midpriceen pari viikkoa varhaisemmassa vaiheessa kuin edeltäjänsä. Jostain syystä 66 viikkoa midpricelistalla jyrännyt Robinin Koodi putosi kärjestä suoraan ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti