lauantai 30. maaliskuuta 2024

Heikkouteni on vahvuus

Mirellan Timanttei eteni perjantaina radiolistan ykköseksi. Koska singlekärkeä piti jo toista viikkoa uudempi Mirella-biisi Uuteen eiliseen, syntyi harvinainen tilanne: sama artisti, mutta eri kappale johtaa kahta tärkeintä hittilistaamme. Edellinen kerta oli viikolla 8/2023, jolloin sinkkuykkönen oli Kuumaan Ylivoimainen ja radioykkönen Tulipalo.

Uuteen eiliseen pysyi kärjessä vain täpärästi, sillä jo tiistaina sen ohi Spotify-striimeissä nousi Joren & Zpoppan Heikkouteni. Koska biisi kesti myös perjantaisen Gettomasa-hyökkäyksen, se on hyvin todennäköinen seuraava ykkössinkku. Paalupaikka tulee poikkeuksellisen hitaalla kiipeämisellä: Heikkouteni on tähän asti kerännyt viikkosijat 8–4–3–2.

Vaikka Mirellan esikoishitti Sua sattuu kävi ylimmillään vain seitsemäntenä, sitä kuunnellaan yhä niin, että seitsemän miljoonan Spotify-striimin raja ylittyy tuota pikaa. Häneltä on tarjolla vain kolme levytystä, joiden yhteissaldo on yli 20 miljoonaa. Jos löydät vastaavan kotimaisen ansioluettelon, kerro. Hugoltakin on jo julkaistu viisi omaa ja yksi iso fiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti