lauantai 9. joulukuuta 2023

Trion kvartetti

Striimi- ja albumitilastoissa on totuttu näkemään saman artistin runsaitakin multiedustuksia eri syistä – albumijulkaisun, keikkahuuman tai kuolinuutisen takia. Mutta radiosoiton säännöstöjä eivät mitkään force majeuret horjuta. Aniharvoin kukaan yltää edes kolmeen yhtäaikaiseen Top 40 -radiohittiin, vaikka vierailutkin laskettaisiin mukaan. Mutta nyt Kuumaalla on niitä neljä.

Viime vuonna julkaistu entinen ykkönen Tulipalo palasi perjantaina sijalle 40. Samoin entinen ykkönen Ylivoimainen kohensi kolme pykälää 17:nneksi. Loppukesällä ilmestynyt Tässä on kaikki on tähän asti parhaalla sijallaan seitsemäntenä, ja Satama-uutuuden debyyttisijoitus on 38.

Kuumaa hyötyi myös Spotifyn ”vuositulospalvelusta”, joka aina nostaa hetkellisesti kuunnelluimpien striimihittien sijoitusta. Ylivoimainen elpyi virallisen singlelistan 15:nneksi ja Tulipalo 18:nneksi. Iben Blondina sai ensin piristysruiskeen Räppäri-albumin julkaisusta ja nyt eteni vielä 10. sijalta viidenneksi. Kyseessä on biisin 15. viikkosijoitus Top 5:ssä, ja niistä kahdeksan on ykkösiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti