maanantai 27. maaliskuuta 2023

Espoo, vihdoinkin pop

Eilen julkaistulla Top 20 -singlelistalla ei ollut yhtään uutuutta, ja Spotifyn Top 40 -viikkotilastossakin vain kaksi. Uusi viikko alkoi vireämmin muun muassa Sannin ja Antti Tuiskun sinkkujen ansiosta. Heissä on sama kiinnostuspiste: maineestaan huolimatta artistit eivät ole noin viiteen vuoteen saaneet kumpikaan aikaan sävelmää, joka yltäisi hittivuosilistalla edes 50 parhaan joukkoon.

Tuiskun Baila por mi debytoi Spotify-päivälistan kahdeksantena, ja Sannin Haukilahden rantaan ylsi ykköseksi vetreällä 190 tuhannen striimisaldolla. Biisin nimi täydentää olennaisesti listahistoriamme niukkaa Espoo-sisältöä, joka on tähän asti ollut paljolti Bodomin varassa. West End Girls taisi viitata muualle, vaikka tekstissä mainittiinkin Finland.

Sanni putosi kuitenkin jo seuraavana päivänä kolmoseksi, syrjäyttäjinä vanhat tutut Maailman ympäri ja Cha cha cha. Raportoin täällä hiljattain poikkeuksellisesta määrästä yli 100.000 striimin listapäiviä, ja nyt noilla kummallakin on ennätys. Costi on ylittänyt rajan 23 kertaa peräkkäin ja Käärijä yhteensä 24 kertaa notkahdettuaan välillä rajan alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti