perjantai 10. marraskuuta 2017

Viha kytee hitaasti

Levysyksy on ollut hyvin vilkas striimilistalla, ja vilkkauden pitäisi heijastua pikku viipeellä myös radiosoittoon. Vielä mitä: tämänpäiväisen Radio Monitor -tilaston kovimmat nousijat ovat alkuvuodelta tai jopa kauempaa. Esimerkiksi Anna Puun Tarviin vielä yhden yön aikaa elpyi 55–22 ja yli vuoden vanha Elastinen & Johanna Kurkela -duetto Oota mua 52–26.

Ehkä viive on vain entisestään venynyt, sillä Sunrise Avenuen I Help You Hate Me ylitti vasta nyt Top 20 -kynnyksen (31–18). Vielä kauemmin uinui Jonne Aaronin heinäkuussa julkaistu Vihan sokaisema, joka pitkän piittaamattomuuden jälkeen nousi 64–32. Se ei ole Spotifyssakaan kerännyt kuin 300.000 kuuntelua, vaikka miehellä on useita miljoonahittejä. Muualla jo hyvän aikaa kiivaasti soinut JVG:n Älä jätä roikkuu on vasta ensi viikosta eteenpäin hyväksytty Radio Suomen rotaatioon.

Todellinen elpyjäihme on taas kerran Haloo Helsingin Hulluuden highway. Kerrataanpa vielä: se nousi keväällä parhaalle sijalleen kakkoseksi pudottuaan sitä ennen kahdesti Top 10:stä. Viime aikoina se on taas kiivennyt käytyään alimmillaan sijalla 31 ja harppasi tänään taas kakkoseksi! Olisiko lopultakin paalupaikan vuoro ensi listalla, 42 viikon jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti