tiistai 20. joulukuuta 2016

Isät ja tyttäret

Striimatuimpien 37:ntenä debytoi viime viikolla Make Me (Cry) esittäjänään 16-vuotias ensilevyttäjä Noah Cyrus. Maailmalle tutumpi on hänen sisarensa Miley Cyrus, jonka isoin hitti Wrecking Ball oli 2013-vuosilistan sijalla 51. Vuonna 1992 esittäytyi maailmalle Billy Ray Cyrus, jonka Achy Breaky Heart -hitti veti Some Gave All -albumin sijalle 20. Nyt he muodostavat historian ensimmäisen ulkomaisen vanhempi-ja-kaksi-lasta-kolmikon, jotka ylsivät sooloartisteina Suomen listoille.

Vastaavia kotimaisia perheitäkään ei oikeastaan löydy kuin yksi. Seppo Hanski levytti kaksi ykkössingleä 1965–67. Hänen tyttäristään Anna Hanskilla on useita merkintöjä (yksi ykkösalbumi) ja Pinja Hanskilla muutama radiohitti sekä soolona että Ville ja Pinja -duossa. Heidän veljensä Janus Hanski tilastoitui vuonna 1993 biisillä Pidän mitä lupaan.

Jukka Kuoppamäen kolme tytärtä on nähty listoilla, mutta heistä vain Inka varsinaisesti sooloartistina. Taika teki yhteisalbumin isänsä kanssa, ja Wilma-yhtyeestä tunnettu Anna vieraili Ezkimon Entinen-hitillä. Seuraava triplamahdollisuus on tarjolla jo alkuvuonna, jos Mikko Kuustosen tytär Minka tekee saman kuin Iina-sisarensa. Eli niin suositun Putous-hahmon, että sillä saadaan musiikkiakin kaupaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti