sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Huipulla tarkenee

Tiistaina uutisoitiin, että JVG:n edellisenä perjantaina julkaistu Tarkenee-biisi oli rikkonut Spotifyn suomalaisen päiväkuunteluennätyksen lähes 110 tuhannella soittokerrallaan. Tahti on jatkunut - tuorein päiväraportti näyttää lukemaa 101.716. Tänään julkaistun ns. singlelistan tulospalvelu kulkee kuitenkin sen verran perässä, että hitti debytoi vasta kakkosena ja antoi Madafakin darralle mahdollisuuden katkaista Pämppään yhdeksän viikkoa kestänyt ykkösputki.

Tarkenee rynni sentään jo torstaina latauslistan paalupaikalle. Duon kolmelta aikaisemmalta albumilta (jotka kaikki menivät listakärkeen) on kultakin lohkaistu ykköshitti, ja voittokulun jatkuvuus on täten varmistettu – edelliset tämänvuotiset sinkut Mauton jasso ja Tuulisii kun eivät siinä onnistuneet. Neljäs pitkäsoitto ilmestyy ”syksyllä” (lue: mahdollisimman synergisesti ajoitettuna Ville Gallen Vain elämää -esiintymisen kanssa).

Albumitilaston ainoa uutuus on Cradle of Filthin viitosena debytoinut Hammer of the Witches. 1996 alkaneella listaurallaan brittibändi oli tähän asti yltänyt korkeimmillaan vain kymmenenneksi. Uutuudeksi on midprice-sähläämisen jälkeen merkitty myös Haloo Helsingin viimevuotisen levyn platinapainos, vaikka se julkaistiin jo helmikuun lopulla. Lomatunnelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti