perjantai 31. elokuuta 2012

Lisää titaania


Mittavalle ja hiljaiselle albumilistalle on viime aikoina ollut helppo juuttua. Harva olisi alkuvuonna arvannut esimerkiksi Lana Del Reyn viettävän 25. listaviikkoaan sijalla 21. Toisaalta Norjassa Born to Die putosi vastikään paalupaikalta vietettyään siellä puoli kesää. Saksassakin se on nyt ostetuin ulkomainen levy kahdeksantena.

David Guettan viimevuotinen Nothing but the Beat putosi ensi kerran Top 50:stä jo kahdeksan viikon jälkeen, mutta jatkuvien singlelohkaisujen myötä sillekin on kertynyt läsnäoloa puolen vuoden edestä. Ja jatkoa odotetaan, sillä latauslistan kakkosena debytoiva She Wolf pohjustaa albumin uutta painosta. Laulajana sama Sia kuin Titaniumilla, joka on tämän vuoden suurimpia hittejä.

Latausykköseksi pyyhälsi PSYn Gangnam Style, jota lienee turha odotella singletilastoon. Spotify tarjoaa siitä vain säälittäviä jäljitelmiä, jotka eivät ole kelvanneet sadan soitetuimman joukkoon. Biisit.infon mukaan kappale on soinut Yle X:llä kuusi kertaa ja The Voicella kerran, joten toistaiseksi ei ole suuri vääryys, jos se ei pääse radiolistan mittauskoneistoon.

1 kommentti:

  1. Born to Dien listaviikoista lähes puolet on kertynyt vanhan top40-kynnyksen alapuolella. Liekö jonkinlainen ennätys.

    VastaaPoista