torstai 7. kesäkuuta 2012

Kirjainkevennyksellä kärkeen

Albumikevään jäähdyttelyvaiheessa julkaisumäärät ovat jo selvästi pienentyneet, mutta moni viikon uutuus jäi softimmassakin markkinatilanteessa aika alas. Melody Gardot’n (18) ja Paloma Faithin (44) sijat eivät paljon jääneet edeltäjistään, mutta nuo edeltäjät viipyivät kumpikin listalla aika pitkään, mikä yleensä enteilee seuraajalle korkeaa debyyttiä. Myös Sigur Rosin 21. sija on vaisu kahden Top 10 -visiitin jälkeen.

Mutta saatiinpa uusi ykkönen. 55 viikkoa paalupaikasta luopumisensa jälkeen Jare & Ville Galle ottivat sen takaisin virtaviivaistetulla JVG-nimellä. Pelkkään vanhaan maineeseen ei JVG.fi turvaa, vaan Kran Turismo on jo kasvanut Häissän veroiseksi iskusävelmäksi. Albumilistan kakkos- ja radiolistan kasisija voisivat enteillä, että sen pahin kesähittikilpailija olisi Jukka Pojan Siideripissis, mutta tuotapa ei näy vielä lataus- tai singlelistalla ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Siideripissis on niin kehno biisi, että tuskin nousee millekään listoille radiosoittolistaa lukuunottamatta. Radioiden musapäälliköt nostavat sinkun lampaina soittolistoilleen Jukka Pojan mainion albumin, menestyksen ja nosteen sokaisemina. Ostava yleisö on kuitenkin tarkkanäköisempää..

    VastaaPoista
  2. Se että Jukka Pojan Siideripissis on kehno ei valitettavasti estä sen nousemista muillekin listoille, eriyisesti Spotify-soittojen avustamana singlelistalle. Todisteena siitä on aiemmat Jukka Poika-hitit sekä Petri Nygårdin kaltaiset mitättömyydet ja viimeistään Robinin Fronstide Ollie

    VastaaPoista