torstai 28. kesäkuuta 2012

Lisää kaimoja ja kanadalaisia


Niin oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, Kanadan ihmeet Justin Bieber ja Devin Townsend ovat tähän asti pärjänneet Suomen listoilla aika tasaväkisesti (korkeimmat sijat 13 ja 15). Vaikka Townsend paransi tänään tuosta kolme pykälää, Bieber otti häneen selvän eron Believen debytoitua kolmosena. Tuo sija on jaettu Jukka Pojan kanssa, mikä lukuisien muiden tasasijojen kera vihjaa, että myyntilukemat eivät juuri päätä huimaa.

Edellinen Idols-kausi (X Factorista puhumattakaan) niitti huonon listasadon, mutta The Voice of Finland on tuonut jo pari piristysruisketta. Jesse Kaikurannan radio/singlehitin Vie mut kotiin jälkeen Mikko Herrasen albumi ilmaantui kuutossijalle. Herrasella on Top 10 -kokemusta vuosilta 2005–2006 sekä albumeista (kuutonen Velcran rumpalina) että singletilastosta (Velcran lisäksi kolmossija Rustin laulajana).

Lähiaikoina julkaistaan albumit sekä Voice-voittaja Mikko Sipolalta että uusimmaksi Idoliksi kruunatulta Diandralta. Aika omituista, että Diandran esikoissinglen Outta My Headin nimi on identtinen amerikkalaisen Idols-löydön Daughtryn tuoreen sinkun kanssa. Daughtryn Outta My Head on radiolistan 26:ntena, Diandran vasta 63:ntena – kummankin kertosäkeessä lauletaan kyliemäisesti ”can’t get you out of my head”. Daughtry-biisi kuultiin albumilla jo viime vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti