torstai 12. kesäkuuta 2008

Varhaissadon pähkinä

Kyselläänpä vaihteeksi. Väitän, että Elastinen on hiljattain edennyt listasaavutuksineen kerhoon, jossa on aika vähän jäseniä. Mikä näitä hitintekijöitä yhdistää? Jos keksit ratkaisun, voit myös ehdottaa mukaan lisää nimiä, jos epäilet jonkun unohtuneen.

Tässä kerhon muut jäsenet: Danny, Pave Maijanen, Jari Sillanpää, Riki Sorsa ja Tarja Turunen. Yhtyeistä siihen voisivat kelvata Aikakone, Alwari Tuohitorvi, Neljä Ruusua, Nightwish ja Rockin’ da North.

Hieman löysennetyillä kriteereillä mukaan pääsisivät myös Jonna Kosonen, Tommi Läntinen, Kim Lönnholm, Hanna Pakarinen, Ressu Redford, Remu ja ehkä jopa Fredi.

Elastisen ja Fintelligensin yhteenlasketuilla pisteillä olisi muuten päässyt 50H50-listan sijalle 42.

10 kommenttia:

 1. Minulla oli oma arvaukseni, kunnes näin listalla Jonna Kososen nimen. Ei kai hän nyt minkään sortin listoilla kovin useasti ole esiintynyt? Ellei sitten Nylon Beatia lasketa.

  VastaaPoista
 2. Ei tähän kerhoon välttämättä tarvitakaan kuin kaksi listakäyntiä, eli kyseessä on jonkinlainen tuplasaavutus. Jonna pääsisi mukaan juuri sillä edellytyksellä, että Nylon Beat laskettaisiin.

  VastaaPoista
 3. Olisiko kyse sekä suomen- että englanninkielisestä sinkkuhitistä? Tosin tuo Danny epäilyttää..

  VastaaPoista
 4. Älä epäile Dannyä, hänen ensimmäinen hittinsähän oli East Virginia. Olet siis oikeassa, kaikki ovat päässeet Suomen singlelistalle suomen- ja englanninkielisellä esityksellä. Jälkimmäisen ryhmän jäsenet ovat tehneet jommankumman yhtyevokalistina.

  Hanna Pakarinen on kiikun kaakun, koska radiohitti Tulin voittamaan oli singlellä vain kakkosraitana. Fredi puolestaan lauloi "englantia" Kivikasvojen hitillä Tankeros Love.

  Joku nimi saattaa puuttua. Älkää kuitenkaan ehdottako Laura Voutilaista, jonka suomenkielisistä hiteistä yksikään ei ole päässyt singlelistalle.

  VastaaPoista
 5. Hah, keksin saman tien yhden tuohon kakkoskategoriaan. Ismo Alanko lauloi Leputation of the Slaves -singlen I Will Stay.

  VastaaPoista
 6. Myös Fredi aiheutti sen, että arvaukseksi meni.

  Apulannan Toni Wirtanen oli mukana Beats & Stylesin Dynamite -sinkulla, joten hänet voisi laskea kuuluvaksi tähän joukkoon.

  VastaaPoista
 7. Mutta Tonilla ei ole soolohittejä, joten kerho muotoutuisi taas eri tavalla.

  Jos Hanna Pakarinen kelpaa, niin sitten pitäisi ottaa messiin myös Ami Aspelund, jonka euroviisu Fantasiaa oli samalla singlellä suomeksi ja englanniksi. Ehkä tiputamme Hannan...

  VastaaPoista
 8. Pääsikös Kirka 80-luvun puolessavälissä englanninkielisellä hardrockilla singlelistalle?

  VastaaPoista
 9. Ei päässyt, jukebox-listalle vain. Marion teki myös menestyneehkön Love Is -albumin vuonna 1978, mutta siitä ei lohjennut hittejä.

  VastaaPoista
 10. Lauloihan Hanna myös Idols-kookooma biisissä suomeksi listojen kärkeen Tuulet puhaltaa.

  VastaaPoista