torstai 20. maaliskuuta 2008

Can you Melodifestival?

Katselin sitten minäkin, kun FST5 tarjosi viime lauantaina suoran lähetyksen Melodifestivalenista eli Ruotsin euroviisukarsintojen finaalista. Festarimeininki uhkaa jo suurellisuudessaan peitota varsinaiset viisut, ja sekaan oli kirjoitettu mitä ihmeellisimpiä käänteitä. Muun muassa 16-vuotias Amy Diamond sai esityksensä jälkeen juontajalta lahjaksi väärennetyt henkkarit.

Huuma näkyy Ruotsin singlelistalla vuosi vuodelta vahvemmin, ja tämänviikkoisesta on paha pistää paremmaksi: kymmenen finalistia ovat valloittaneet sijat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 ja 15! Kärjessä on karsinnan voittaja, Charlotte Perrellin Hero, mutta voisi olla olemattakin – sehän jäi puhelinäänissä kakkoseksi ja vei edustuksen alueraatien antamilla pisteillä. Katsojaääniä eniten haalinut Sanna Nielsenin Empty Room on listan kolmosena.

Minusta Belgradiin olisi pitänyt lähettää Rongedal, joka olisi varmistanut säällisen sijoituksen jo kuriositeettiarvollaan – bändissä kun laulavat punapukuiset identtiset kaksoisveljekset. Karsinnassa Just a Minutelle tuli nelos- ja listalla viitossija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti