torstai 15. toukokuuta 2014

Isoja numeroita

Viime viikon Spotify-listalla David Guettan Bad-singlelle merkittiin muheva kuuntelulukema, yli 344 tuhatta, jollaista ei ole nähty sitten Cheekin parhaiden päivien. Bad menestyy jostain syystä Pohjoismaissa muuta palloa paremmin, vaikka sen maantieteellisesti kirjava partnerijoukko ei näitä seutuja sivuakaan. Showtek on hollantilainen veljespari ja Vassy australiankreikkalainen naisvokalisti.

Kuten ennustelin, Jukka Poika ei saanut kansaltamme järin hyvää vastaaottoa Brand new ihanuus -sinkulleen – radiosoitossa se kylläkin on kiivennyt viidenneksi. Enemmän yllätti Anna Abreun Ra-ta Ta-tan riuska putoaminen lataus- ja suoratoistolistoilta. Molemmathan osallistuivat Vain elämää -kakkoskauteen, mikä luontevasti johdattaa siihen tosiseikkaan, että Pauli Hanhiniemen soololohkaisu Muutkin mokaa väsähti sekin pian lupaavan alun jälkeen. Radiolistan Top 20:stä on valuttu jo 53:nneksi.

Spotifyn selvästi kuunnelluimmat kotimaiset kappaleet, Kasmirin Vadelmavene ja Teflon Brothersin Kendo Anthem eivät sen sijaan ole ylittäneet radio- Top 20 -kynnystä. Biisit.info-sivuston mukaan Kendo Anthem on julkaisustaan lähtien saanut vain muutaman irrallisen soiton eri kanavilta, ei varsinaista rotaatiota laisinkaan. Rotaatiosta puheen ollen: biisit.info kertoo Radio Loopin soittaneen tänä vuonna jo 1345 kertaa Imagine Dragonsin esityksen Demons. Melkoinen luuppi kieltämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti