tiistai 27. toukokuuta 2014

Crazy, muttei hullu


Monet viimeaikaiset striimi/lataushitit eivät tahdo kelvata radioille. Ne soittavat mieluummin vanhojen tuttujen flopanneita biisejä kuten Brand new ihanuus (#3) ja Ra-ta Ta-ta (#4). Esimerkiksi ison tähtikatraan esittämä, tosin radiolistalla Tuomas Holopaisen nimiin merkitty Lohtu on vasta sijalla 40. Ainoina Top 10 -mainetta kummallakin taholla nauttivat Nopsajalan Lupaan olla ja Calvin Harrisin Summer.

Aiemminkin airplay-nostetta nauttineen norjalaisen Donkeyboyn Crazy Something Normal on soitetuin ulkomainen biisi viidentenä, mutta Spotifyn kuunnelluimmissa sille lohkeaa vain sija 65. Vaikka Softenginen Something Better putosi kummallakin rintamalla rajusti viisuhuuman jälkeen, se peruutti tänään radiolistalla 29. sijalta 17:nneksi – käyköhän latauslistalla samoin? Viime viikolla se nyykähti kolmospallilta 27:nneksi.

Erikoisinta kohtelua saa Janna, jonka läpilyöntilaulu Sä et ole hullu menestyi jo viime vuoden lopulla, mutta näytti unohtuvan tuoreemman Läpinäkyvä-singlen myötä. Ilmeisesti jälkimmäinen ei kuitenkaan tyydyttänyt radiokanavia, ja alimmillaan 82:nneksi ehtinyt Hullu alkoi hiljalleen elpyä, viime viikolla neljänneksi asti ja on nyt kuudes. Läpinäkyvä sen sijaan on syrjäytetty sijalle 76. Aika selvää, kummalla biisillä ensi viikolla ilmestyvää albumia kaupitellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti