sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tylsistyneillä ei ole kiire


Viikon albumilistatulokkaista poikkeuksellisen moni on esittäjänsä toinen tilastoitu visiitti. Sijan 7 Meshuggah kävi edellisen kerran 21:ntenä, sijan 9 Timo Pieni Huijaus 11:ntenä, sijan 22 Cats on Fire 25:ntenä ja sijan 49 Juha Metsäperä 32:ntena. Toista kertaa mukana on myös Puppa J, joka suomireggaen vahvasta myötätuulesta huolimatta debytoi 15 porrasta alempana (34) kuin syksyllä 2009.

Niin ikään kakkoskäynnillä on jo vuonna 1981 perustettu Ministry (45), jonka aikaisempi merkintä on 16 vuoden takaa. Välissä on tehty viisi albumia ja julistettu bändi ainakin kertaalleen hajonneeksi. Lähes yhtä iäkäs walesilaisryhmä Demented Are Go (47) rekisteröityi listanimeksi vasta ensimmäistä kertaa. 13:nneksi ilmaantunut The Northern Governors sen sijaan on upouusi kotimainen superkokoonpano.

Viime viikon uutuuksista Iron Maiden ja (odotetusti) Harmaja putosivat Top 10 -sijaltaan ulos. Mennyttä ovat myös edeltäjiään nopeammin viehätysvoimansa menettänyt Herra Ylpön Mies ja nainen sekä Anna Abreun kokoelma, jonka voi viimeistään nyt lajitella flopiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti