tiistai 17. huhtikuuta 2012

Silkkinen viivästys

Radiolistan muutokset tapahtuvat taas vahvasti Novan ohjailussa. Ilman sen pisteitä Erinin On elämä laina jäisi Top 40:n ulkopuolelle, mutta nyt biisi nousi kuudenneksi. Samoin kakkosesta 14:nneksi romahtava Juha Tapion Rakastaa niin kauan kuin mä voin saa kiittää suhdanteistaan liki yksinomaan Novan soittolistapäivitystä. Aseman ansiota on 63-prosenttisesti sekin, että puertoricolaisen Sieten toista vuotta vanha Tengo Tu Love komeilee sijalla 18.

Chisun Kohtalon oma (21–12) soi tiuhempaan kuin myöhemmin julkaistu Tie (17–23) ja on sittenkin kallistumassa hittivuosilistalaskennassa tämänvuotiseksi hitiksi, vaikka nousi sinkku- ja radioykköseksi jo joulukuussa. Sama homma Nickelbackin When We Stand Togetherillä, joka palasi 20 soitetuimman joukkoon. Vaikka nuo jäisivät laskelmista pois, 2011-listan valmistumista viivästyttää singlelistalla yhä viihtyvä Silkkii.

5 kommenttia:

 1. Radiolistat ovat askarruttava asia. Omistan listakirjasi jota lukiessa yllätyin ettei Army of Loversilla ole sen mukaan yhtään radiohittiä suomessa. Muistan kyllä mm. Israelism & la plage de saint tropez kappaleiden soineen todella tiuhaan radioissa keväällä ja kesällä 1993, joten mietin jäivätkö ne sitten kymmenen joukosta kuinka täpärästi. Mitkä ovat yhtyeen sijoitukset Radiolistalla?
  Jos tätä nykyään lähes irrelevanttia kysymystä voi enää tänä päivänä kysyä, mutta sinä taidat olla ainoa jolta saa 100% luotettavaa tietoa tästä aiheesta...

  VastaaPoista
 2. Taisit kuunnella tuolloin Radiomafiaa, joka oli ainoa varsinainen nuorisomusiikkikanava, joten radiolistan yhteistuloksissa jylläsivät vähän toisenlaiset esitykset. Vuodelta 1993 ei ole top teniä laajempaa erillistä radiolistaa, aloin koota sellaista muistaakseni vasta Kiss FM:n aloitettua 1995.

  VastaaPoista
 3. Ompas kiva blogi, tämmönen vähä erilainen♥

  http://sweetlovelycandy.blogspot.com/
  -Janita♥

  VastaaPoista
 4. Millaisella aikataululla 2011-hitit listaus syntyy? Nyt Silkkii näyttäisi pudonneen ainakin sinkkulistan julkaistavalta osalta ulos..

  VastaaPoista
 5. On yhä latauslistalla. Malttakaamme.

  VastaaPoista