tiistai 24. huhtikuuta 2012

Soiva vappupallo


Vaikea uskoa, että PMMP ei ole julkaissut mitään vuoden 2009 jälkeen – niin yleinen näky duo on ollut Nielsen-radiolistan Top 100:ssa. Neljästä ykkösestä viimeisin Lautturi ei meinannut poistua ollenkaan, ja tälläkin viikolla seitsemänvuotias Oo siellä jossain mun pulpahti sijalle 68.

Ei siis ihme, että tuore Heliumpallo liiteli suoraan 11:nneksi. Se ehti päästä ääneen 12 asemalla, mutta kuusi noista soitti sitä vain kerran. Ainoana varsinaiseen tehorotaatioon ehätti Yle X, jolta biisi sai pisteistään 45 prosenttia. Radio Helsinkikin soi sille epätunnusomaiset kuusi pyöräytystä, mutta niistä kertyi listasijan kannalta merkityksetön pistemäärä.

Vaikka viimevuotinen Nuori ja kaunis -vierailu Anna Järvisen levyllä kylpi suosiossa, Olavi Uusivirta tuntuu itsekseen hukanneen hittikynänsä – On niin helppoo olla onnellinen ja Me ei kuolla koskaan ovat moneksi vuodeksi jääneet vaille seuraajia. Nyt sentään Oodi ilolle eteni radiolistan 30. sijalta 19:nneksi. Pisteitä tosin tuli vain Novalta ja Suomipopilta.

2 kommenttia:

  1. Listan päivittyminen Novan sivuille on näemmä melko satunnaista.

    Miten kärkikymmenikkö on kehittynyt?

    VastaaPoista
  2. Top 10 on vanhoja tuttuja kokonaan, Nimetön nousi ysistä kuutoseksi.

    VastaaPoista