tiistai 29. marraskuuta 2011

Rääppiäisvuosi

Arttu Wiskarin Tuntematon potilas tipahti tuoreella radiolistalla 28. sijalta 52:nneksi. Entäpä sitten? No, koska se ei enää kerää vuosilistapisteitä Top 40:n ulkopuolella, viimeinenkin toive on katoamassa siitä, että tämän vuoden radiosoittotilaston kärjessä näkyisi tämänvuotisia biisejä. Ainakin kaksi, ehkä kolmekin parasta julkaistiin 2010. (Joo, nimiä ei ole vaikea arvata, mutta ylläpitäkäämme jännityksen rippeitä.)

Hittien listakierto näyttää loppuvuonna nopeutuneen, ja syysjulkaisuja on tulosten yläpäästä turha etsiä. Jaa, Maroon 5:n ja Christina Aguileran Moves Like Jagger on yhä hyvissä asemissa (9), mutta tuskin ehtii nykyrotaation säilyttäessäänkään kerätä kärkiviisikkoon oikeuttavia pisteitä. Edes Adam Levinen mukanaolo Top 20:n tuntumassa kuplivalla Gym Class Heroesin Stereo Hearts -hitillä ei ole pukannut Jaggeria alamäkeen.

Single- ja radiolistojen menestyneimpien biisien Top 100 -vuosilistat siis presentoidaan Listablogissa joulu–tammikuun vaihteessa. Perinteisesti, sanoisinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti