tiistai 1. marraskuuta 2011

Stereolähetyksiä

Coldplayn Paradise nousi Nielsen-radiolistan uudeksi ykköseksi, ja sen taakse on kuroutunut outo paakku: sijat 2–8 vaivaisen kahden pisteen sisällä. Onnettaret kiepauttivat kakkossijalle Anna Abreun Stereon, joka on jo kolmas ihan mainittavan kokoinen hitti keväiseltä Rush-albumilta. Sen edeltäjän Just a Pretty Facen sinkuista ylettyi radion ja/tai myynnin Top 20 -sijoille vain yksi.

Paakkuun tarttui edellisviikon Top 100:n ulkopuolelta myös Apulannan Pihtiote (7). Aika hyvä ote, vaikka keväinen Vääryyttä oli Apis-asteikolla jonkinkokoinen floppi ja uutta soundia tavoitteleva Pihtiote sai tyrmäävän vastaanoton Radio Suomen Levylautakunnassa. Niin ikään hyvän loikan (67–19) otti Mattolaituri, joka on Freemanin eka radiolistahitti soolona. Menneisyyden vangit -vokalistina hän on käynyt neljäntenä asti (Tähdet näyttää tien 2002).

4 kommenttia:

 1. Apulannan ärsyttävä pihtiote -biisi sai myös roska-arvosanan Radio Rockin Rautaa vai roskaa äänestyksessä.

  VastaaPoista
 2. Siis Top 100:n ulkopuolelta suoraan sijalle 7. Ei aika hyvä, vaan hyvä, jollei erinomainen ote, pihtiote.

  VastaaPoista
 3. Oliko Suvi Teräsniskan "Pahalta piilossa" viime viikon listalla (vko 44) sijalla 10 tai 11? (jos oli 11 niin mikä/kuka oli sijalla 10?)
  Satuin vaan nimittäin huomaamaan että Suvi Teräsniska näyttää aina jäävän siihen kymmenennen sijan paikkeille radiolistalla - "Jos mikään ei riitä" vietti kolme viikkoa putkeen korkeimmillaan sijalla 10 ja sitä edeltänyt "Jos menet pois" oli myös viikon verran korkeimmillaan kymmenentenä. Suurin hitti "Hento kuiksaus" oli pitkään listalla mutta korkeimmillaan se lienee ollut kesällä 2009 kun se nousi takaisin listalle sijalle 16, jos oikein muistan. "Elävänä haudattu" oli myös Top 20:ssä (ei ole tiedossa tarkkaa sijoitusta) mutta ei kai sekään noussut kympin paremmalle puolelle?

  Mikä on muuten todennäköisyys että Jenni Vartiaisen kolme hittiä ("Missä muruseni on", "Duran Duran" ja "En haluu kuolla tänä yönä") ovat peräkkäin sijoilla 38-40...

  VastaaPoista
 4. 10. Pahalta piilossa, 11. Jar of Hearts.

  Ei tuo kymmenen kieppeille juuttuminen ole kovin outoa, kun huomioi että Teräsniskaa soitetaan vain tietyillä kanavilla. Elävänä haudattu kävi 20:ntenä ja mainitsemiesi lisäksi Hei mummo sijalla 16.

  VastaaPoista