tiistai 8. marraskuuta 2011

Multihittiyttä

Viimeviikkoisen singlelistan 18. sijan jatkoksi Chisun Kohtalon oma ilmaantui tänään radiolistan sijalle 11. Kun edeltäjähitti Sabotage pitää yhä paikkoja neljä ja seitsemän, niin ensi viikoksi tuplaedustus kumpaankin top teniin, eiks joo? Tuohon ultraharvinaiseen temppuun on Jenni Vartiainenkin yltänyt vain kerran, tämän vuoden viikolla 8 biiseillä Missä muruseni on ja Duran Duran.

Myös seuraava saavutus on harvalle muulle kuin Vartiaiselle tuttu: samalta albumilta neljä 20 parhaan joukkoon sekä myynnissä että soitossa noussutta singleä. Britney Spears pisti tavallaan Jenniä paremmaksi hoitamalla homman yhden kalenterivuoden aikana, kun Criminal hyppäsi tänään 21. sijalta 12:nneksi. Tässä Femme Fatalen lohkaisujen parhaat sijoitukset.
Hold It Against Me: S 1, R 6
Till the World Ends: S 6, R 16
I Wanna Go: S 10, R 11
Criminal: S 16, R 12 (molemmat yhä nousussa)

Spears teki toki saman vuonna 1999 esikoisalbuminsa kappaleilla Baby One More Time, Sometimes, (You Drive Me) Crazy ja Born to Make You Happy, mutta tuolloin pitkän hittiketjun lypsäminen yhdeltä pitkäsoitolta oli yleisempää kuin nykyisin. Hänellä riittää yhä tavoiteltavaa, sillä jos huomioi pelkän radiolistan, Katy Perryn Teenage Dreamsiltä lohkesi viideskin Top 20 -hitti.

1 kommentti:

  1. Kannattaisiko Katy Perryn jo unohtaa Teenage Dream-levy ja keskittyä tulevaan. Liekö radiot tarkoituksella jättäneet The One That Got Awayn syrjään, vai kuulostaisiko 6 Top 20-hittiä vielä "katu-uskottavalta"?

    VastaaPoista