torstai 1. joulukuuta 2011

Eppu kestää isältä pojalle

Eppu Normaali on takavuosina päässyt albumilistan ykköseksi 13 levyllä, joista kymmenen oli studioäänitteitä ja kolme kokoelmia. Neljästoista ykkönen Mutala on jotain tuolta väliltä ja oikeastaan aika hankalassa paikassa. Nuo kaikki edeltäjät nimittäin viettivät kärjessä vähintään kaksi viikkoa, mutta tämänviikkoisia julkaisuja tutkiessa tuon perinteen jatkaminen käy Mutalalle vaikeaksi.

Rammstein-kokoelma ei poissaolostaan päätellen tainnutkaan ilmestyä Suomessa vielä maanantaina. Mutta yllättäviä poissaolijoita on niissäkin, jotka tulivat ajoissa myyntiin, kuten singlelistalla mainiosti menestynyt Lord Est. Tai näyttävähkösti puffattu Stina Girs. Cirque du Soleil -showhun tehty Michael Jackson -remix Immortal puuttuu myös, vaikka on ehtinyt kerätä Top 20 -sijoja monesta Euroopan maasta.

Listaknoppi bongattu sijalla 35! Jani Jalkasen debytoidessa Kari Tapio -kokoelmien seassa meillä on historian ensimmäinen albumitilasto, jossa omine soololevyineen nähdään isä ja poika tai mikä tahansa vanhempi-lapsi-kombinaatio. Tietääkseni aiemmin ei edes saman vuoden sisällä ole saatu muita tällaisia pareja kuin Inka ja Jukka Kuoppamäki (1997) ja Kelly ja Ozzy Osbourne (2003).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti