tiistai 13. joulukuuta 2011

Loppumattomalla lattialla

Tänään julkaistulla radiolistalla Happoradion Hiljaa niin kuin kuolleet harppasi 22. sijalta kymmenenneksi ja hieman paikkasi edeltäjänsä kämmiä. Bändin kuuden peräkkäisen Top 10 -radiohitin jälkeen näet Jälkiä-kokoelman eka uutuustäky Rakkaus jäi sijalle 11. Top 20 -rajan ylittivät nyt myös Kornin Narcissistic Cannibal (20) ja – lopultakin – Jennifer Lopezin Papi (18).

Papi debytoi singlelistan yhdeksäntenä jo ennen Love?-albumin ilmestymistä huhtikuussa. Varsinaiseksi singlelohkaisuksi (megahitti On the Floorin seuraajaksi) poimittiin kuitenkin I’m Into You, jolloin Papi katosi ja alkoi nostaa taas päätään aika näyttävän videon ilmestyessä syyskuussa. Toinenkin, korkeimmillaan 12:nneksi kantanut listarundi päättyi jo, mutta NRJ:n ja Novan tuella pisteitä kerätään nyt airplay-puolella.

Papi-videota on You Tubessa ehditty katsoa yli 28 miljoonaa kertaa, mutta se on mitätön summa On the Flooriin verrattuna. Sen virallinen VEVO-video julkaistiin 3. maaliskuuta, ja mittari näyttää nyt numeroa 448.684.378! Jos oletetaan kaikkien katsoneen neljä-ja-puoliminuuttisen rainan alusta loppuun, voidaan laskea sen pyörineen runsaan yhdeksän kuukauden ajan tauotta keskimäärin 5000 katsojan koneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti