lauantai 25. marraskuuta 2023

Kolmannet kiitokset

Radiolistan kärkikymppiin kiivennyt Jason Derulon ja Didon When Love Sucks ei ole käynyt lainkaan Spotifyn Top 200:ssa – ainoa maa, josta sille löytyy jonkinlaisia striimimerkintöjä, on Ranska. Isompaa radiosoittoa on rekisteröity lähinnä Itä-Euroopasta, ja Ruotsissa se soi jo viime kesänä. Meilläkin Loop ja NRJ löysivät sen tuolloin, mutta nousu alkoi Novan tultua mukaan.

Dido esiintyy biisissä vain samplena – sillä samalla Thank You -kappaleen aloitussäkeistöllä, joka kuultiin muinoin osana Eminemin jättihittiä Stan. Thank You ylsi radiolistallamme yhdeksänneksi ja sinkkuykkönen Stan sijalle 18, eli yksi ja sama laulusuoritus komeilee nyt kolmatta kertaa Top 20:ssä. Derulo on kylläkin nopeuttanut sitä hieman.

Thank You julkaistiin ensiksi 1998 Sliding Doors -leffan soundtrackillä ja vuotta myöhemmin Didon esikoisalbumilla. Listahitti siitä tuli vasta keväällä 2001 Stanin jälkeen. Se oli follow-up Didon ensimenestykselle Here with Me, joka eteni 50 hittiä -listan kärkeen soituaan nuorisosarja Roswellin tunnarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti