torstai 10. helmikuuta 2022

Sain mitä halusin

Lil Nas X:n Thats What I Want eteni viime viikolla Radio Monitorin kuutossijalle eli artistin isoimmaksi radiohitiksi, vaikka hän on kolmasti aiemminkin käynyt Top 20:ssä. Sinänsä ei ihme, biisihän kuulostaa melkoisesti Ed Sheeranilta. Loop on ehtinyt soittaa sen jo yli 1500 kertaa ja NRJ:kin pian tuhat.

Sen sijaan on pieni ihme, kuinka tasaisesti ja pitkään Lil Nas X:n sinkut ovat viimeisen vuoden sisällä menestyneet, vaikka kantrisävytteinen Old Town Road (2019) tuoksahti novelty-hitiltä. Montero (Call Me by Your Name) oli kuusi viikkoa striimiykkönen ja pysyi 26 viikkoa Top 40:ssä. Industry Baby 28 viikkoa. Thats What I Want on pari kertaa pudottuaan palannut 40:n joukkoon ja näyttäytyy tuoreimman Spotify-päivälistan sijalla 23.

Lil Nas X:llä on 2021-hittipisteitä koossa yli 11.000, ja tuommoisella summallahan on muutaman kerran viety artistilistan ykkössija. Aiheella on vielä turha spekuloida, koska radio totutusti viivästyttää tulospalvelua. Myös varteenotettavimpien kilpailijoiden, Ed Sheeranin ja Portion Boysin radiopisteytys on vielä täysin vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti