perjantai 13. joulukuuta 2019

Lepää kirkkaasti

Roxette-vokalisti Marie Fredrikssonin kuolema oli odotetusti tiistain suurimpia uutisia. Spotify-porukkaa tieto ei kuitenkaan valtavasti järkyttänyt, sillä Top 200 -päivälistalle nousi vain kaksi 30 vuoden takaista balladia, Listen to Your Heart (#103) ja It Must Have Been Love (#144). Toissapäivänä ne valuivat lukemiin 138 ja 183.

Juice Wrldin sunnuntainen kuolema näkyi samoissa mittareissa paljon vahvemmin. Hänen suurin hittinsä, puolitoista vuotta sitten seitsemänneksi striimannut Lucid Dreams, harppasi kakkoseksi keräten seuraavina päivinä ykkös-, kakkos- ja kolmossijat. Maailmanlistallakin se oli hilkulla syrjäyttää Dance Monkeyn kärjestä.

Siinä mielessä loikka ei ollut yllätys, että jo viime viikolla se kupli Top 100:n tuntumassa. Kworb.netin keräämän datan mukaan se on pysytellyt Top 200:ssa yhtä viikkoa vaille koko olemassaolonsa ajan ja kerännyt Suomessa kohta kymmenen miljoonaa striimiä. Sting ainakin lienee tyytyväinen, kuullaanhan tässäkin biisissä monesti kierrätetty Shape of My Heart -sample.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti