sunnuntai 7. elokuuta 2016

Africa, Africa vai Africa?

Albumitilastoa ei edelleenkään voi kutsua järin riehakkaaksi, mutta täytyyhän se huomioida, että Twenty One Pilots eteni 31. listaviikollaan vihdoin kärkiviisikkoon. Merkittävässä nousussa 16:ntena on välillä jo Top 50:stä pudonnut Olavi Uusivirran Olavi, jolla on tuplasti niin paljon listaviikkoja (22) kuin aiemmista pitkäikäisimmällä Uusivirta-albumilla. Potentiaalia olisi ollut yhteen korkeaan debyyttiinkin, mutta muun muassa Saksan ykköseksi rynninyt Billy Talentin Afraid of Heights jäi esikoisviikollaan vain sijalle 26.

Radiolistalle saatiin melko odotettu uusi ykkönen, Sannin Vahinko, ja kovin nousija (50–14) on erittäinkin odotettu, striimejä suvereenisti hallitseva Major Lazerin Cold Water. Hiljalleen tähtistatustaan kasvattanut Shawn Mendes on nyt ylempänä kuin koskaan ennen, kun Treat You Better petrasi 21. sijalta 12:nneksi.

Coldplayn iäkkäähkö Hymn for the Weekend on puolestaan striimatuimmissa parhaalla sijallaan (#14) uuden Seeb Remixin ansiosta. 12:ntena debytoivat Mäkki ja Keko Salata, ja Muistikuvien vanki epäilemättä tähtää Mäkin tämän vuoden kahden Top 10 -hitin rinnalle (Pakastin ja Apuva). Sijan 32 uutuutena Malo ja Bacall kierrättävät tropical houseksi vanhaa tuttua Africa-hittiä, mutta mitä niistä? Ei Exodusta eikä Rose Laurensia, vaan Totoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti