keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Radio Piilorock

Kesäkooma iski albumilistaan, eikä sinkuistakaan ole paljon sanomista. Cheek saavutti lopulta huipun, ja Kat Delunan Run the Show -hitillä vieraileva Busta Rhymes sivusi kymmenen vuoden takaista ennätystään – Turn It Up / Fire It Up oli tuolloin singlelistan kakkosena.

Vaihtelua tarjoaakin tällä kertaa Music Controlin radiolista. Se on mitannut suuria soittomääriä Radio Rockista muun muassa Laura Voutilaisen, Jorma Kääriäisen ja Kristian Meurmanin biiseille, jotka eivät ole kanavan soittolistalla ja tuskin sinne ikinä päätyisivätkään. Esimerkiksi Voutilaisen Vaarallinen yllätys loikkasi tämän ansiosta 28. sijalta 11:nneksi. Meilasin asiasta sekä laatijafirmalle että ÄKT:lle, mutta selitys on ainakin vielä hakusessa.

Ykköseksi harppasi 18. sijalta Lauri Tähkä & Elonkerjuun Reikäinen taivas soituaan Radio Novassa älyttömät 53 kertaa viikossa. Edellinen kärkibiisi Madonnan 4 Minutes puolestaan suistui sijalle 32 Novan lakattua soittamasta sitä. Kun eri asemien välinen hajonta on suuri, huiput puuttuvat, piste-erot jäävät pieniksi ja pienehkökin muutos saattaa näkyä listalla suurena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti