tiistai 22. heinäkuuta 2008

Nimikkohitin paluu

Music Controlin radiolistalla on paljon vipinää tällä viikolla. Vaikka suuret muutokset johtuvat paljolti pienistä piste-eroista, nousijat kannattaa luetella. Paramoren That’s What You Get eteni 16–2, Apulannan Paha ihminen 13–3 ja Katy Perryn I Kissed a Girl 20–9. n versio Popedan -biisistä kohosi lähinnä Radio Novan tuella 12–6. Nimikkohittejä ei olekaan taidettu nähdä sitten Mighty 44:n ensisinglen (2002).

Top 20:n yllättävin tulokas on Disturbedin Inside the Fire (22–15), joka soi Radio Rockissa, Ylex:ssä ja X3Missä yhteensä 77 kertaa. Muita kynnyksen ylittäjiä ovat Madonnan Give It 2 Me (25–13), Mamban Joku toinen aika (21–14), Ilkka Alangon eka soolohitti Kesä meidän (30–18) ja Happoradion Hirsipuu (29–19). Juha Tapion uutuus Kaksi puuta debytoi sijalla 22.

Ylex:n musiikkisivut muuten tarjoavat entistä tarkempaa infoa soittomääristä – hoksasin sieltä senkin, että aiemman kommentointini vastaisesti Cheekin Liekeissä on soinut kanavalla varsin taajaan... Kiinnostavinta on seurata sellaisten esittäjien soittotietoja, joilla ei ole aktiivista hittiä, esimerkkeinä Kotiteollisuus tai Zen Café. Tai huomata, että aikana jona Hirsipuuta on soitettu 113 kertaa, Happoradion muita biisejä ei ole soitettu kertaakaan. Systeemi näyttää tietoja viime huhtikuusta eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Säätäisipä eduskunta lain, jolla kiellettäisiin julkaisemasta kesällä kappaleita, joiden nimessä on sana "kesä".

    VastaaPoista