keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Pöly laskeutuu

Vaikka albumilistaa hallitsevat yhä tarjousäänitteet, aleruuhka on selvästi hiljenemään päin ja tilaa on uusillekin julkaisuille. Tämän havainnollistivat Bullet for My Valentine ja The Mars Volta ensimmäisillä Top 10 -sijoituksillaan (8 ja 9). Voltalla on ennestään kaksi merkintää Top 20:stä, mutta Bullet on tätä aiemmin yltänyt vain singlelistalle.

Sinkkutilaston syynäilyä häiritsee aina hiukan se, että tieto myynnin jakautumisesta levyjen ja latausten välillä paljastuu vasta päivää myöhemmin Latauslistan ilmestyessä. Tämänviikkoisista viidestä uutuudesta pari näyttää selviltä levytapauksilta, mutta katsotaan nyt. Basshunterin Now You’re Gone (8) lienee lataushitti kuten alkuperäinen Boten Annakin oli. Yllättävän paljon brittimarkkinoille suunnattu versio kerää meillä huomiota, vaikka ruotsinkielinen ehdittiin soittaa jokseenkin puhki.

1 kommentti:

  1. The Mars Voltan sijoitus on sinällään yllätys, sillä yhtyettä ei voi kuvailla hirveän kuuntelijaystävälliseksi. En myöskään usko, että TMV:llä olisi suurta fanikantaa Suomessa. Uskon että levy tipahtaa nopeasti pois listalta.

    VastaaPoista