lauantai 23. helmikuuta 2008

Latinkia + rotaatiota

Singlelistan muutosta lataustietojen lisäämisen jälkeen kuvastaa sekin, että siinä on nykyisin mukana paljon enemmän samoja biisejä radiolistan kanssa. Vanhoina aikoina hajonta oli niin suuri, että pari kolmekin yhteistä hittiä oli harvinaisuus, mutta nyt niitä on kahdeksan. Voisin edesmenneen 50 hittiä -listan hengessä luetella tämän viikon parhaat yhdistelmät.

Kärjessä ovat Chisun Mun koti ei oo täällä (S1 + R7) ja Leona Lewisin Bleeding Love (S3 + R4). Melkoiseksi kestohitiksi on osoittautunut One Republicin Apologize (S9 + R5), ja yllätyksenä voi pitää myös Septemberin Until I Dieta (S7 + R9). Seuraavina tulevat Britney Spearsin Piece of Me (S8 + R10), Jenni Vartiaisen Toinen (S18 + R2), Poets of the Fallin The Ultimate Fling (S6 + R16) ja Herra Ylppö & Ihmisten Sata vuotta (S16 + R6).

Noiden kummankin korrelaatio albumimyyntiin on silti aika vähäinen. Britneyn albumin kehno myynti on ollutkin puheena, ja huomio kiinnittyy myös HIM-lohkaisu Bleed Welliin, joka lähinnä Radio Novan ansiosta komeilee radiolistan kolmosena. Se ei näytä millään tavoin aktivoineen Venus Doomin hyytynyttä kysyntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti