tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kultaista pohjatyötä

Elastinen on lypsänyt tv-ohjelmastaan jo kolme hittiä Spotifyn päivälistojen ykköseksi. Lempo- ja Oota mua -biiseissä vierailivat tutut listanimet Lauri Tähkä ja Johanna Kurkela, mutta tuorein kärkibiisi Täytyy jaksaa nosti ensimmäistä kertaa hitintekijäksi koomikko Sami Hedbergin. Noiden välissä on julkaistu vähän maltillisemmin menestyneitä äänityksiä, ja nähtäväksi jää, kumpaan kategoriaan eilen päivänvalon nähnyt Anssi Kela -yhteistyö päätyy.

Elastinen feat -kappaleet julkaistaan yhteisenä albumina 6. toukokuuta, ja projekti tuntuu suorastaan räätälöidyltä voimassa olevaan kultalevysysteemiin – nykysäännöissä jokaisen biisin kaikki striimit nimittäin lasketaan mukaan jo ajalta ennen albumin ilmestymistä. Ka-ching!

Tulevaisuudesta innostuneen tiedotteen mukaan ”ohjelmasta nyt julkaistut kappaleet ovat niittäneet menestystä Spotifyn top 50 -listalla ja ne ovat valloittaneet radioiden soittolistoja jo ensimmäisistä julkaisuviikoista lähtien.” Jälkiosan ”valloitukselle” on pakko tyrskähtää, koska edelleenkään noita biisejä ei ole näkynyt Top 100 -radiolistalla. Nelosen radioiden torjuvasta linjasta on lipsuttu sen verran, että Oota mua on soinut jonkin verran Suomipopilla. Lipsahtamista olisi sen sijasta odottanut Hedbergin kohdalla, koska hänen Grillit huurussa -ohjelmaansa on esitetty juuri Nelosen kanavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti